Mistrzowski Skład Grilla i BBQ – dwóch przyjaciół, którzy pasję do grilla i bbq postrzegają przez pryzmat karmienia pasją. Daniel Dzwonkowski i Marek Markuszewski to duet do „tańca i różańca” – poprzez wspólną zabawę edukują, a zakres tej edukacji realizują w myśl procesu „od pola do stołu” – uważają, że wszystko ma swój początek i koniec, gdzie start przygody rozumiany jest jako właściwy dobór mięsa a finisz to docelowa potrawa, która ląduje na talerzu konsumenta.
Mistrzowski Skład Grilla i BBQ wystąpili w roli Współorganizatorów Mistrzostw Polski Grilla i BBQ w Ogrodzieńcu oraz Festiwalu Browarnictwa i Święta Wołowiny w Biskupcu.
Doświadczenie w branży mięsnej (w tym grill&bbq) – zarówno te lokalne jak i międzynarodowe – poskutkowało stworzeniem mocno urozmaiconej oferty obejmującej:
- Warsztaty i akademie,
- Usługi cateringowe,
- Organizację imprez (od małych „prywatek” po duże festiwale),
- Sprzedaż mięsa (katalog zawiera pozycje świeże, sezonowane oraz wyroby gotowe),
- Audyty miejsca pracy – z uwzględnieniem jej organizacji oraz technologii.